АТАКА в 43-то НС

КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
Вестник Атака
Разцепление в БСП! Красимир Янков: Приватизаторът Нинова да си ходи! Разцепление в БСП! Красимир Янков: Приватизаторът Нинова да си ходи! »
Червената лидерка от кабинета„Костов” изгуби почва под краката си. Ще хвърли ли най-после оставка? Като участник в
Евродепутатът на патриотите: Нова електронна система ще пази границите на ЕС Евродепутатът на патриотите: Нова електронна система ще пази границите на ЕС »
Преди дни Съветът на Европейския съюз прие правилата за въвеждане на постоянни проверки на преминаващите външните граници
С подкрепата на Патриотите служителите с допълнителни права и защита при неизплатени заплати С подкрепата на Патриотите служителите с допълнителни права и защита при неизплатени заплати »
Допълнителна защита при неизплатени заплати ще имат служителите. Това решиха депутатите с приемането на промени в Кодекса
Емил Караниколов в Аржентина: Световната търговска организация е силен инструмент за създаване на работни места Емил Караниколов в Аржентина: Световната търговска организация е силен инструмент за създаване на работни места »
Икономическият министър от АТАКА договори българо-аржентински бизнес форум на среща с вицеканцлера по външна търговия Световната търговска
Волен Сидеров пред бТВ: Имам принцип да се действа за хората, не да се говори Волен Сидеров пред бТВ: Имам принцип да се действа за хората, не да се говори »
Благодарение на участието ни във властта, 800 000 пенсионери са с реално увеличение на пенсиите Антон Хекимян
Ремонтират действащите казарми през 2018 г. Ремонтират действащите казарми през 2018 г. »
От началото на 2018 г. да започне ремонт на всички казарми, в които живеят или работят военни.
Вицепремиерът на патриотите откри полицейски участък Вицепремиерът на патриотите откри полицейски участък »
Заместник министър-председателят от квотата на Обединени патриоти Валери Симеонов открие в сряда. новата приемна на 3-то РУ
Договор за близо 2 млн. лв. осигурява ремонт на улици в Стралджа Договор за близо 2 млн. лв. осигурява ремонт на улици в Стралджа »
Кметът на Община Стралджа Атанас Киров, подкрепен от АТАКА, подписа нов договор за предоставяне на финансова помощ
Лидерът на АТАКА в „Панорама“: Приоритетът ми за 2018 г. е болницата в Ямбол Лидерът на АТАКА в „Панорама“: Приоритетът ми за 2018 г. е болницата в Ямбол »
В Европа няма обструкции за това, че Обединените патриоти сме част от управлението. Тоест, никой не е
Вицепремиерът на патриотите: България е обединителят на Западните Балкани Вицепремиерът на патриотите: България е обединителят на Западните Балкани »
Западните Балкани са регионът, в който България би могла и трябва да играе ролята на стабилизиращ фактор,