АТАКА в 43-то НС

КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
Вестник Атака
Волен Сидеров: БСП и ДПС треперят от страх! Председателството ще легитимира успешното управление на Патриотите! Волен Сидеров: БСП и ДПС треперят от страх! Председателството ще легитимира успешното управление на Патриотите! »
И сняг да завали пак ще искат оставката на вицепремиера Симеонов По –добре ли беше без
Вицепремиерът на Патриотите със спешни мерки срещу тероризма и радикалния ислям Вицепремиерът на Патриотите със спешни мерки срещу тероризма и радикалния ислям »
Да се забрани чужди граждани да ръководят религиозна общност в България Вицепремиерът и министър на отбраната от
Лъчезар Борисов, зам.-министър на икономиката пред АЛФА ТВ: Разкриваме нови 5000 работни места Лъчезар Борисов, зам.-министър на икономиката пред АЛФА ТВ: Разкриваме нови 5000 работни места »
България се очерта като фактор по линия на финансова стабилност Прогнозите показват 4% икономически ръст за следващата
Волен Сидеров пред бТВ: Валери е мишена, тъй като е човек на действието! Волен Сидеров пред бТВ: Валери е мишена, тъй като е човек на действието! »
Вицепремиерът иска да свърши определени неща, а когато ги правиш веднага разбутваш някакви интереси Който клати лодката,
Декларация на Обединени патриоти по повод признаването на българско малцинство в Албания Декларация на Обединени патриоти по повод признаването на българско малцинство в Албания »
ДЕКЛАРАЦИЯ от името на ПГ „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ „Уважаеми господин председател, Уважаеми госпожи
Сидеров поздрави Щрахе за високия изборен резултат Сидеров поздрави Щрахе за високия изборен резултат »
Лидерът на ПП АТАКА и председател на Парламентарната група на „Обединени патриоти” Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес
Павел Шопов: Целта на ДПС е да дестабилизира правителството Павел Шопов: Целта на ДПС е да дестабилизира правителството »
Tехните действия са, защото управляваме добре страната, допълни колегата му Искрен Веселинов ДПС се опитва по всякакъв
Ученичка от Велико Търново пое за ден икономическото министерство Ученичка от Велико Търново пое за ден икономическото министерство »
Гимназистка от столицата пък беше губернатор на София-област Ученичка от Велико Търново стана министър на икономиката за
Патриотите след среща със синдикатите: Ще работим за още по-високи доходи Патриотите след среща със синдикатите: Ще работим за още по-високи доходи »
Ръстът на доходите и промяна в данъчната система. Около това се обединиха парламентарната група на патриотите и
Волен Сидеров във фейсбук: Валери да не подава оставка! Волен Сидеров във фейсбук: Валери да не подава оставка! »
ДПС поискали оставката на Симеонов, защото е националист. Всеки добър политик трябва да бъде патриот, националист и