АТАКА връчи стипендии и на младежи в Бургас /18.05.2019 г./

Трима студенти в Бургас получиха стипендии от АТАКА. Те бяха връчени от председателя на партията Волен Сидеров и водача на евролистата на АТАКА д-р Георги Димов. С помощта младежите ще продължат образованието си. "В Бургас АТАКА прави това, което и в цялата страна. Помагаме на млади хора, които искат да учат и да останат в България - това е нашата идея, това е нашата кауза", каза лидерът Волен Сидеров и уточни, че цялата листа на АТАКА е от млади хора, избрани от зрителите на АЛФА ТВ. По думите му "Политическа академия" е бил успешен експеримент, с който АТАКА реално показа как може демократично да се подрежда листа, без партийната централа да се налага. Посъветва и другите партии да приемат този модел. "Ние ще продължим така, ще го пробваме и при други избори. Оставяме хората да избират, те да посочват", увери Сидеров, който застава до младите с натрупания си опит. Младият водач на евролистата на АТАКА д-р Георги Димов посочи, че у нас основните проблеми са демография и доходи. "Обезлюдяване на цели райони извън София, младите хора напускат страната, за да работят в чужбина за повече пари, и то не по специалността си. В България здравото християнско семейство вече е разбито. Бабата и дядото гледат внуците, родителите се мъчат зад граница". Д-р Димов напомни, че АТАКА, за разлика от останалите партии, които правят скъпи и шумни концерти, входира призив към председателя на Еврокомисията Юнкер за еднаква минимална заплата във всички страни - членки на ЕС. По думите му това ще върне младите българи обратно в България. Кандидатът за евродепутат призова всичките партии в България, вместо да правят скъпи кампании, да бъдат така морални да подкрепят младите да се развиват у нас.  Второкурсничката Дарина, която учи бизнес информационни системи, благодари на АТАКА за стипендията и сподели, че ще остане в България. "Инициативата на партия АТАКА не само че ми харесва, но съм и приятно изненадан, че се мисли за нас, младите", сподели Антон, който учи компютърно администриране на софтуерни приложения. Детелина, която изучава компютърни системи и технологии, благодари за стипендията и пожела инициативата на партията да продължи. АТАКА помогна за образованието на младежи още в Плевен, Русе, Велико Търново, Варна, Пазарджик, Стара Загора и Ботевград
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
АТАКА иска минимален праг за признаване на избори АТАКА иска минимален праг за признаване на избори »
Партията готви поправки в Изборния кодекс АТАКА ще инициира поправки в Изборния кодекс, с които да
АТАКА спира македонските игри с историята АТАКА спира македонските игри с историята »
Ако искат подкрепа за ЕС, да подпишат анекса, категоричен е Сидеров АТАКА внесе проекторешение, с което
ВМРО излъга, че АТАКА печели циганския вот в Ямбол ВМРО излъга, че АТАКА печели циганския вот в Ямбол »
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви в ефира на Нова ТВ, че в т.нар. цигански секции в
Николай Александров, АТАКА: ЦИК да финансира медийните участия на партиите при субсидия лев на глас Николай Александров, АТАКА: ЦИК да финансира медийните участия на партиите при субсидия лев на глас »
Да не произведем нещо, от което после всички ще страдаме. Това заяви в предаването „Референдум” по БНТ
Сидеров пред Нова ТВ: Сделката за F-16 е жест с чупка в кръста към САЩ, която ощетява България Сидеров пред Нова ТВ: Сделката за F-16 е жест с чупка в кръста към САЩ, която ощетява България »
Имам огромна заслуга Каракачанов да стане кандидат за президент, коментира лидерът на АТАКА Виктор Николаев -
АТАКА пита Фандъкова: Какво ни струва гей-парадът в София? АТАКА пита Фандъкова: Какво ни струва гей-парадът в София? »
Общинският съветник Станил Станилов се интересува и защо свободното движение на граждани беше възпрепятствано в събота
Сидеров пред БЛИЦ: Ако съм кмет на София, ще спра гей-парада веднага Сидеров пред БЛИЦ: Ако съм кмет на София, ще спра гей-парада веднага »
Никол ИВАНОВА - Г-н Сидеров, вие сте сред най-явните противници на гей-парада в София. Какво смятате, че
Волен и АТАКА спряха гей-парада да оскверни паметника на Левски Волен и АТАКА спряха гей-парада да оскверни паметника на Левски »
Г-н силов вицепремиер, защо пратихте хиляди полицаи да охраняват това сборище на извратеняци? Лидерът на АТАКА Волен
Общински съветник от АТАКА в София: Г-жо Фандъкова, настоявам да забраните гей-парада! Общински съветник от АТАКА в София: Г-жо Фандъкова, настоявам да забраните гей-парада! »
Защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят, пише Станил Станилов
Лидерът на АТАКА: Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери Лидерът на АТАКА: Изборите се броят от фирма с неизвестни акционери »
Кой осъществява контрол върху „Информационно обслужване” АД, пита Сидеров Едно акционерно дружество брои резултатите от изборите. ЦИК