Визия за България. БСП доволни от поведението на лидера си в Казанлък, който не спазва никакви правила /11.01.2019 г./

Българското общество се възмути силно, след като телевизия "Алфа" ви показа репортаж за поведението на председателя на младежката организация на БСП в Казанлък Георги Михов. Последният разпространи в социалните мрежи клип как негови приятели се возят в луксозен автомобил с 300 километра в час и не спазват никакви правила за движение по пътищата, а Михов псува и пее чалга във видимо повече от весело настроение. Единствените, които сметнаха поведението на казанлъшкия лидер за нормално, бяха депутатите от БСП, като най-силна подкрепа му оказа Георги Гьоков
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
Сидеров в НС: С анекс предлагам Северна Македония да не спекулира с историята ни Сидеров в НС: С анекс предлагам Северна Македония да не спекулира с историята ни »
Председателят на ОП и лидер на партия АТАКА Волен Сидеров предложи в Народното събрание анекс към Договора
Сидеров: Поклон пред светлата памет на Апостола на свободата Васил Левски Сидеров: Поклон пред светлата памет на Апостола на свободата Васил Левски »
Говорих толкова години пред паметника на Левски, изнасях дълги речи за живота и делото му. Сега е
Сидеров преди КС: Евродепутатите ни да декларират колко са спестили и да дарят част за болни деца Сидеров преди КС: Евродепутатите ни да декларират колко са спестили и да дарят част за болни деца »
С юристи подготвям специален дарителски фонд за болни и даровити деца Преференциите не са важна тема за
Сидеров: Българските евродепутати да даряват по-голямата част от заплатите си за болни деца Сидеров: Българските евродепутати да даряват по-голямата част от заплатите си за болни деца »
Да декларират пред държавата и обществото спестяванията си от високите възнаграждения в ЕП, призовава лидерът на АТАКА
АТАКА предложи по-нисък праг за избор на евродепутати АТАКА предложи по-нисък праг за избор на евродепутати »
ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и НФСБ го отхвърлиха Парламентът прие окончателно промените в Изборния кодекс късно вечерта
Ако има консервативна коалиция, Волен трябва да е водач на евролистата Ако има консервативна коалиция, Волен трябва да е водач на евролистата »
Българите искат отмяна на санкциите срещу Русия, АТАКА печели и голяма част от русофилския вот, анализира „Сова
Татяна Буруджиева, политолог: АТАКА се откроява най-добре спрямо другите партии в ОП Татяна Буруджиева, политолог: АТАКА се откроява най-добре спрямо другите партии в ОП »
Сидеров формира основните послания към избирателите и партията му изглежда най-наясно какво ще правят в ЕП Според
Гебрев не е отровен с „Новичок“. Кой и защо създаде истерията? Гебрев не е отровен с „Новичок“. Кой и защо създаде истерията? »
Няма данни бизнесменът Емилиян Гебрев да е бил отровен както Скрипал. След две независими една от друга
Николай Александров: Високият праг за ЕП оставя без представителство хиляди българи Николай Александров: Високият праг за ЕП оставя без представителство хиляди българи »
АТАКА сме категорично за въвеждането на машинното гласуване, заяви депутатът АТАКА внесе промени в Изборния кодекс, които
Лидерът на АТАКА пред Агенция „Фокус“: С анекс предлагам Македония да не спекулира с историята ни Лидерът на АТАКА пред Агенция „Фокус“: С анекс предлагам Македония да не спекулира с историята ни »
Искам да видя готовността дали ще се приеме и какво е общественото мнение по въпроса, коментира Сидеров