Легенда. Христо Стоичков става на 53 години /08.02.2019 г./

Най-голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков днес навършва 53 години. Логично, Камата намира място в идеалния отбор на България за всички времена, носител е на най-престижните футболни награди Златната топка и Златна обувка, с Барселона е триумфирал с Купата на европейските шампиони и Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на световното първенство по футбол в САЩ 1994. Христо Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона. Пет пъти е избиран за футболист № 1 на България. За Барса има 177 мача с 84 гола, за ЦСКА 123 срещи с 82 попадения. Играл е още за Хеброс, Парма, Ал-Насър, Кашива Рейсол, Чикаго Файър и Ди Си Юнайтед. Екипът на Телевизия "Алфа" честити рождения ден на Христо Стоичков и му пожелава здраве и още много успехи, с които да прославя България
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
Волен Сидеров на конгреса на ВМРО: Патриотите да се явим заедно на изборите! Волен Сидеров на конгреса на ВМРО: Патриотите да се явим заедно на изборите! »
Нямам претенции за евролистата Пожелавам ви успех на Седмия конгрес. Искам най-първо да благодаря за доброто сътрудничество
Сидеров: Когато говорим за НАТО, трябва да си зададем въпроса – има ли смисъл от участието на България в него Сидеров: Когато говорим за НАТО, трябва да си зададем въпроса – има ли смисъл от участието на България в него »
У нас се стоварва техника и се подготвя страната да бъде фонтова линия. Но срещу кого? Срещу
Сидеров пред ПИК: Предлагам да отпадне клаузата за опрощаване дълговете на вероизповеданията Сидеров пред ПИК: Предлагам да отпадне клаузата за опрощаване дълговете на вероизповеданията »
Мюфтийството може да си оправи задълженията и без държавата да му ги опрощава, коментира лидерът на АТАКА
Шопов: Опрощаване дълговете на мюфтийството? Опасен прецедент! Шопов: Опрощаване дълговете на мюфтийството? Опасен прецедент! »
Евроатлантическите ценности не могат да заменят истинските християнски ценности. Опрощаването на дълговете на вероизповеданията касае само Главното
Сидеров след срещата с Медведев: Този път да не допуснем външен пръст да спре газовия поток и АЕЦ „Белене“ Сидеров след срещата с Медведев: Този път да не допуснем външен пръст да спре газовия поток и АЕЦ „Белене“ »
Ако бяха осъществени проектите, БВП щеше да е скочил с 20%, а икономическият ръст да е поне
Цялата реч на Волен Сидеров пред паметника на Цар Освободител Цялата реч на Волен Сидеров пред паметника на Цар Освободител »
Скъпи съратници, колеги и приятели, братя и сестри во Христа, на 3 март, ние, националистите от АТАКА,
Сидеров на Трети март: Западът беше с поробителя, а Русия ля кръв за нас Сидеров на Трети март: Западът беше с поробителя, а Русия ля кръв за нас »
АТАКА отбеляза 141 години от Освобождението на България от турско робство Ние, българските националисти от АТАКА, се
АТАКА внесе в НС анекса, който ще спре Северна Македония да спекулира с историята ни АТАКА внесе в НС анекса, който ще спре Северна Македония да спекулира с историята ни »
Председателят на Обединени патриоти и лидер на партия АТАКА Волен Сидеров предложи в Народното събрание анекс към
Лидерът на АТАКА в НС: Каква ще е ролята на Северна Македония в НАТО? Лидерът на АТАКА в НС: Каква ще е ролята на Северна Македония в НАТО? »
Има ли подготовка за военни действия на Балканите и в Европа, пита Сидеров Госпожо председател, госпожо вицепремиер,
Ако се приеме предложението на Волен, над 18 млн. лв. отиват за лечение на деца Ако се приеме предложението на Волен, над 18 млн. лв. отиват за лечение на деца »
Поне 18 090 720 лева могат да влизат във фонд за лечение на деца, какъвто предлага лидерът