Под диктовка. ЕП прокара резолюция, с която призовава за признаване на Гуайдо /01.02.2019 г./

Европейският парламент прокара резолюция, с която призовава страните членки да признаят опозиционера Хуан Гуайдо за легитимен президент на Венецуела, съобщават от законодателния орган. Парламентът обяви Гуайдо като легитимен временно изпълняващ длъжността президент на латиноамериканската държава
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
Сидеров в НС: С анекс предлагам Северна Македония да не спекулира с историята ни Сидеров в НС: С анекс предлагам Северна Македония да не спекулира с историята ни »
Председателят на ОП и лидер на партия АТАКА Волен Сидеров предложи в Народното събрание анекс към Договора
Сидеров: Поклон пред светлата памет на Апостола на свободата Васил Левски Сидеров: Поклон пред светлата памет на Апостола на свободата Васил Левски »
Говорих толкова години пред паметника на Левски, изнасях дълги речи за живота и делото му. Сега е
Сидеров преди КС: Евродепутатите ни да декларират колко са спестили и да дарят част за болни деца Сидеров преди КС: Евродепутатите ни да декларират колко са спестили и да дарят част за болни деца »
С юристи подготвям специален дарителски фонд за болни и даровити деца Преференциите не са важна тема за
Сидеров: Българските евродепутати да даряват по-голямата част от заплатите си за болни деца Сидеров: Българските евродепутати да даряват по-голямата част от заплатите си за болни деца »
Да декларират пред държавата и обществото спестяванията си от високите възнаграждения в ЕП, призовава лидерът на АТАКА
АТАКА предложи по-нисък праг за избор на евродепутати АТАКА предложи по-нисък праг за избор на евродепутати »
ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и НФСБ го отхвърлиха Парламентът прие окончателно промените в Изборния кодекс късно вечерта
Ако има консервативна коалиция, Волен трябва да е водач на евролистата Ако има консервативна коалиция, Волен трябва да е водач на евролистата »
Българите искат отмяна на санкциите срещу Русия, АТАКА печели и голяма част от русофилския вот, анализира „Сова
Татяна Буруджиева, политолог: АТАКА се откроява най-добре спрямо другите партии в ОП Татяна Буруджиева, политолог: АТАКА се откроява най-добре спрямо другите партии в ОП »
Сидеров формира основните послания към избирателите и партията му изглежда най-наясно какво ще правят в ЕП Според
Гебрев не е отровен с „Новичок“. Кой и защо създаде истерията? Гебрев не е отровен с „Новичок“. Кой и защо създаде истерията? »
Няма данни бизнесменът Емилиян Гебрев да е бил отровен както Скрипал. След две независими една от друга
Николай Александров: Високият праг за ЕП оставя без представителство хиляди българи Николай Александров: Високият праг за ЕП оставя без представителство хиляди българи »
АТАКА сме категорично за въвеждането на машинното гласуване, заяви депутатът АТАКА внесе промени в Изборния кодекс, които
Лидерът на АТАКА пред Агенция „Фокус“: С анекс предлагам Македония да не спекулира с историята ни Лидерът на АТАКА пред Агенция „Фокус“: С анекс предлагам Македония да не спекулира с историята ни »
Искам да видя готовността дали ще се приеме и какво е общественото мнение по въпроса, коментира Сидеров