АТАКА пита: Счупиха камерата на "Алфа". Ще реагирате ли? /10.11.2019 г./

Телевизия "Алфа" с отворено писмо до останалите медии. В него от медията на националистите настояват за реакция от страна на колегите си относно посегателството спрямо имущество на телевизията от служители на общинската охрана в сградата на Столична община. Ето и пълния текст на писмото: Уважаеми колеги, на 8 ноември (петък) служителят на Общинска полиция Георги Апостолов счупи камерата на телевизия "Алфа" в сградата на Столична община. При опит на колегите ни Николай Караколев и Владислав Радославов да изпълнят служебните си задължения те бяха блъскани от охранители на Общината, като Апостолов посегна на техническото имущество на медията ни. Всичко това бе заснето от личния телефон на лидера на Атака и общински съветник Волен Сидеров. Това се случи в присъствието на шефа на Общинска полиция Кирил Лозанов и директора на Дирекция "Сигурност" в Столична община Кристина Лазарова. Моля за незабавна реакция в знак на вашия професионализъм и колегиалност. За да бъдем максимално коректни, ви изпращаме видеозапис от случилото се в петък вечер. Разчитаме на максимална коректност в отразяването и в търсенето на истината
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
Сидеров против вдигането на данъка за колите в София Сидеров против вдигането на данъка за колите в София »
Одобрен е скок и на налога при продажбата на имоти и автомобили Екологичната комисия в Столичния
Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите си, вместо за пенсии! Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите си, вместо за пенсии! »
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те измамиха своите избиратели и изнудиха ГЕРБ и
Караянчева потъпка свободата на словото, отказа достъп на АЛФА ТВ Караянчева потъпка свободата на словото, отказа достъп на АЛФА ТВ »
Председателят на българския парламент Цвета Караянчева изпрати официална позиция до ръководството на АЛФА ТВ, с което отказва
АТАКА: Опасността „Истанбулска конвенция” още не е отминала АТАКА: Опасността „Истанбулска конвенция” още не е отминала »
НС не се е произнесло окончателно до момента, АТАКА внесе нужната декларация Народните представители от АТАКА
Сидеров към Фандъкова: Не слагай данък върху колите Сидеров към Фандъкова: Не слагай данък върху колите »
Кметицата наказва 500 хиляди софиянци, защото нямат пари за скъпи коли Кметицата Йорданка Фандъкова да отмени
Сидеров пред БНТ: Вдигам протести срещу покачването на данъците за коли Сидеров пред БНТ: Вдигам протести срещу покачването на данъците за коли »
Волен Сидеров ще организира протести срещу намерението на кметицата Фандъкова и част от Общинския съвет да вдигнат
100 години от подписването на Ньойския диктат 100 години от подписването на Ньойския диктат »
На 27 ноември е извършено едно чудовищно престъпление против България, против справедливостта и човечеството. На този ден
Сидеров оспори цените за боклука в София и иска по-бедните да плащат по-малко за парно Сидеров оспори цените за боклука в София и иска по-бедните да плащат по-малко за парно »
Лидерът на АТАКА и общински съветник в София Волен Сидеров оспори план-сметката за 2020 г. за чистота
Привърженици на ГЕРБ скочиха на Валери Симеонов заради новия му пост в НС Привърженици на ГЕРБ скочиха на Валери Симеонов заради новия му пост в НС »
Десетки привърженици на ГЕРБ излязоха на спонтанен протест срещу избора на Валери Симеонов от НФСБ за зам.-председател
Сидеров пред СОС: Ще осветля сделките в Общината и как се харчат парите на софиянци Сидеров пред СОС: Ще осветля сделките в Общината и как се харчат парите на софиянци »
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров положи клетва като общински съветник в столичния местен парламент. В словото си