Сидеров пред "Труд": Крайно време е София да се управлява от мъж /19.10.2019 г./

"Крайно време е София да се управлява от мъж". Това заяви в ексклузивно интервю за вестник "Труд" лидерът на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров. В началото Сидеров обясни как се е зародила идеята за неговата кандидатура: "В софийското управление са нужни промени. Това не се случи, а в същото време сериозна група от представители на културата, спорта, общественици и родители се обърнаха към мен с това, че столицата има нужда от мъжка ръка. Те ми казаха: 'Ти си човекът, който ясно заяви, че ще забрани гей парадите, а за нас това е много важно, защото сме родители. Ти си човекът с решителност и последователност в това отношение, затова се издигни за кмет". Тези хора ме стимулираха да се включа в надпреварата в столицата като представител на "Атака", а не като независим – след като съм основал партия и я водя вече 15 години, излизам като представител на тази партия. Кандидатирах се, защото мога да го направя. Крайно време е София да се управлява от мъж. Мисля, че има нужда от такава мъжка ръка", заявява Волен Сидеров
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
АТАКА: Защо МВР крие пет дни пияния Джамбазки? Премиерът да се намеси АТАКА: Защо МВР крие пет дни пияния Джамбазки? Премиерът да се намеси »
Защо пет дни е крита информацията, че Ангел Джамбазки е заловен да шофира пиян? Защото партийният му
Сидеров: Не съм част от управлението! Сидеров: Не съм част от управлението! »
Каракачанов има две детски мечти – да бъде министър на отбраната, другата е да измести АТАКА и
Сидеров против вдигането на данъка за колите в София Сидеров против вдигането на данъка за колите в София »
Одобрен е скок и на налога при продажбата на имоти и автомобили Екологичната комисия в Столичния
Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите си, вместо за пенсии! Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите си, вместо за пенсии! »
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те измамиха своите избиратели и изнудиха ГЕРБ и
Караянчева потъпка свободата на словото, отказа достъп на АЛФА ТВ Караянчева потъпка свободата на словото, отказа достъп на АЛФА ТВ »
Председателят на българския парламент Цвета Караянчева изпрати официална позиция до ръководството на АЛФА ТВ, с което отказва
АТАКА: Опасността „Истанбулска конвенция” още не е отминала АТАКА: Опасността „Истанбулска конвенция” още не е отминала »
НС не се е произнесло окончателно до момента, АТАКА внесе нужната декларация Народните представители от АТАКА
Сидеров към Фандъкова: Не слагай данък върху колите Сидеров към Фандъкова: Не слагай данък върху колите »
Кметицата наказва 500 хиляди софиянци, защото нямат пари за скъпи коли Кметицата Йорданка Фандъкова да отмени
Сидеров пред БНТ: Вдигам протести срещу покачването на данъците за коли Сидеров пред БНТ: Вдигам протести срещу покачването на данъците за коли »
Волен Сидеров ще организира протести срещу намерението на кметицата Фандъкова и част от Общинския съвет да вдигнат
100 години от подписването на Ньойския диктат 100 години от подписването на Ньойския диктат »
На 27 ноември е извършено едно чудовищно престъпление против България, против справедливостта и човечеството. На този ден
Сидеров оспори цените за боклука в София и иска по-бедните да плащат по-малко за парно Сидеров оспори цените за боклука в София и иска по-бедните да плащат по-малко за парно »
Лидерът на АТАКА и общински съветник в София Волен Сидеров оспори план-сметката за 2020 г. за чистота