Шопов: Управляваща партия вкарва пари в партийна каса  от българско гражданство /14.05.2020 г./

Работата на анкетната комисия за проблема с придобиването на българските паспорти започна в скандална и напрегната обстановка и, видите ли, тя успява да успокои ситуацията. Това беше целта на комисията - да потуши скандала, да успокои ситуацията и да направи така, че в момента скандалът да се гледа в полупразна зала при почти никакъв интерес. Партия, която е част от управляващото мнозинство, вкарва пари в партийна каса от българско гражданство. Това заяви депутатът от АТАКА Павел Шопов по повод скандала с купуването на български паспорти, който бе в полезрението на обществото през 2018 година. Припомняме ви, че при акция на прокуратурата през октомври бе арестуван тогавашният шеф на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев, предложен за поста от партията на военния министър Красимир Каракачанов ВМРО. След разследване на корупционна схема за незаконно издаване на удостоверения за българско гражданство при спецакцията бяха задържани над 20 души, но впоследствие обвинени бяха четирима, сред които и Харалампиев
КАТЕГОРИИ
ОЩЕ КАТЕГОРИИ
 
Вестник Атака
Ще спре ли нова желязна завеса трансджендърите? Ще спре ли нова желязна завеса трансджендърите? »
Пьотр Акопов Европа ще се докара до нова желязна завеса между своите Изток и Запад – но
УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАМЕТ И ПАМЕТНИЦИ. КОЙ ФАЛШИФИЦИРА ИСТОРИЯТА НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА? УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАМЕТ И ПАМЕТНИЦИ. КОЙ ФАЛШИФИЦИРА ИСТОРИЯТА НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА? »
По повод 75-годишнината от победата над хитлеристка Германия и неспирните спорове около историята се проведе международна конференция
Тактически похват за вдигане на залозите: Как САЩ поставят условия за продължаване на договора СНВ-3, известен в НАТО като Нов СТАРТ Тактически похват за вдигане на залозите: Как САЩ поставят условия за продължаване на договора СНВ-3, известен в НАТО като Нов СТАРТ »
Специалният представител на президента на САЩ за контрола над въоръженията Маршал Билингсли се усъмни, че Вашингтон ще
Четвърта световна: Хроники на бъдещето. Коронавирусната пандемия показа какъв ще бъде обновеният свят Четвърта световна: Хроники на бъдещето. Коронавирусната пандемия показа какъв ще бъде обновеният свят »
Александър Храмчихин Последиците от днешната вирусна пандемия сравняват с последиците от Голямата депресия и Втората световна война.
СЗО разпространява дезинформация и плаши населението на планетата СЗО разпространява дезинформация и плаши населението на планетата »
Денис Юрганов Според заявлението на директора на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейесус бушуващата по цялата планета
Финландските окупатори срещу съветското население Финландските окупатори срещу съветското население »
Владислав Гулевич „Във Финландия има много силно изразен антагонизъм по отношение на Русия, независимо от държавното й
Идва краят на петродолара Идва краят на петродолара »
Михаил Хазин Падането на американския петрол WTI (West Texas intermediate) до отрицателни стойности се нуждае от коментари.
Защо принуждават Беларус и Швеция да въвеждат карантина Защо принуждават Беларус и Швеция да въвеждат карантина »
В отговор на резките критики на медици и учени главният епидемиолог на Швеция Андерс Тегнел заяви, че
За кого бие камбаната на коронавируса За кого бие камбаната на коронавируса »
Дмитрий Юриев „Ако утрото настъпи“ – днес това заглавие на приключенския роман на Сидни Шелдън звучи като
На фона на пандемията САЩ се превръщат в полицейска държава На фона на пандемията САЩ се превръщат в полицейска държава »
От началото на коронавирусната пандемия животът в САЩ се промени драстично. Арести за игра с детето в